· Svalkan · Servering · Logi · Boka lokal · Aktiviteter · Program · Öppettider · Betala · Kontakt ·


Kontaktinfo, Vägbeskrivning och Karta

Epost: info@svalkan.com

Tel: 08-441 8526

Adress: Svalkanstigen, Ulriksdals slottsområde, 170 79 Solna

Till Svalkan tar du dig med bil eller buss. Med bil tar du av från E 18 vid Bergshamra och fortsätter på Kungshamravägen och Slottsallén.

Om du vill åka kollektivt, tar du buss 503 och kliver av vid hållplats Ulriksdals wärdshus. Följ Slottsallén och vik av till höger mot slottskapellet. Promenera sedan den sista biten längs vattnet till Svalkan. Anslutning till buss 503 finns från Bergshamra centrum, dit man bl.a. tar sig med bussarna 508, 509 och 540 eller röd tunnelbanelinje (Fruängen–Mörby C, uppgång Bergshamra centrum/Björnstigen). Det går också att promenera till Svalkan direkt från Bergshamra centrum genom skogen förbi Svedenbadet.

Telefonnumret till SL Trafikupplysning är 08-600 10 00, och alla tidtabeller finns att läsa på SL:s webbplats. (Du måste ha Adobe Reader installerat i datorn för att kunna läsa SL:s tidtabeller. Klicka på knappen nedan för att hämta.)

Ladda hem Adobe Reader gratis

Svalkans GPS-koordinater är decimalt latitud 59,38876 och longitud 18,02552. Förkonfigurerade importfiler finns att ladda ned för GPS:er av märkena Garmin/Navman och TomTom. Båda filerna är packade i Zip-formatet och innehåller, förutom koordinaterna för Café Svalkan, även koordinaterna för Betlehemskyrkans kyrkolokal på Luntmakargatan 82 och församlingsvåningen Utsikten på Rehnsgatan 20. Instruktioner för import till GPS:en hittar du i manualen som följde med din GPS.


Karta över Ulriksdal

Se vidare telefonkatalogens kartor, Gula sidorna Stockholm,
sid. 27 B7 (2009) eller sid. 28 F3 (2008 och tidigare).

Validera aktuell sida m.a.p. XHTML 1.1   Validera aktuell sida m.a.p. CSS